Passie voor paddenstoelen.

De beste producent ter wereld.

ORGACORP is officieel dealer van het in Maleisië gevestigde DXN. DXN is wereldwijd één van de grootste producenten van medicinale paddenstoelen van de allerhoogste kwaliteit en bestaat sinds 1993.

 

Voor Ganoderma lucidum, ook bekend als Lingzhi of Reishi, is DXN zelfs de grootste producent ter wereld. Deze paddenstoel staat bekend als de paddenstoel van onsterfelijkheid. Het is de krachtigste paddenstoel ter wereld. 

 

DXN werkt 100% biologisch. Hun plantages, baden, kassen en productiefaciliteiten liggen midden in de natuur. Hierdoor worden ook schadelijke invloeden van buitenaf geëlimineerd. DXN werkt volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen, waardoor DXN gecertificeerd is om overal ter wereld te mogen leveren.

 

Prijs/kwaliteit verhouding

Wanneer je producten van DXN bestelt, weet je zeker dat je het meest pure, verse en beste product koopt. Vermijd kwaliteitsrisico's en koop rechtstreeks van de bron. 


DXN is in 1993 opgericht door Dato Lim Siow Jin, afgestudeerd aan het prestigieuze Indian Institute of Technology.

 

Het woord 'Dato' voor de naam van Dr. Lim Siow Jin PhD, zoals hij officieel heet, is vergelijkbaar met de titel 'Sir' in Engeland of een Ridderorde in Nederland en wordt in Maleisië meestal door de Koning uitgereikt. Het is een eretitel voor bewezen diensten aan het land en wordt gekoppeld aan de aanschrijf -en aanspreektitel.

 

Dato Lim kwam tijdens zijn technische studie op toevallige wijze in aanraking met de medicinale krachten van paddenstoelen. Zijn diepe interesse en eindeloze inspanning dreven hem ertoe om het volledige potentieel van Ganoderma, dat bekend staat als de Koning der paddenstoelen, voor de menselijke gezondheid en rijkdom in te zetten.


Met vandaag ruim 15 miljoen gebruikers/wederverkopers wereldwijd is DXN niet alleen de grootste producent en leverancier ter wereld van de allerbeste Ganoderma, maar ook het meest succesvolle bedrijf in de sector.

 

DXN werkt op basis van gebruikersnetwerken, die elkaar helpen en leren. Zij leveren niet aan de traditionele retail.

 

Lees hier meer over de verbazingwekkende voordelen van Ganoderma en andere bijzondere producten die DXN biedt. 

 

Dat DXN een bijzonder bedrijf is, met het hart op de goede plek, bewijzen ze ook door de tientallen prijzen die ze hebben ontvangen voor hun inzet om wereldvrede te bevorderen. 

 

 

 

Vermeldenswaardig zijn; 

- De Millennium Award, uitgereikt door de stichting "Opleiders voor wereldvrede"

- De Albert Schweitzer Award, voor inspanningen om wereldvrede te promoten.

- De Mother Teresa Award 2014

 

DXN beschikt daarnaast over alle certificaten voor hygiënische en veilige productieprocessen, waaronder ISO's, waardoor het wereldwijd aan alle industrienormen voldoet. Ook dat is een meer dan bijzondere prestatie.

 


The Dragon Model

DXN kweekt de paddenstoelen (en algen) zelf en verwerkt deze in eigen faciliteiten tot eindproducten. Ook verzorgen ze zelf de wereldwijde distributie en verkoop.

 

DXN heeft eigen laboratoria, Research & Development afdelingen en beschikt over tientallen service -en distributiepunten over de hele wereld.

 

Dit heet in Azië ook wel het 'Dragon model'. Door de hele keten zelf te beheren is er direct contact met elke schakel in het proces. Hierdoor wordt een ongeëvenaarde service en productkwaliteit gerealiseerd.  


One World, One Market

Zoals gezegd verzorgt DXN ook zelf de verkoop en distributie. Zelfstandige Resellers spelen een belangrijke rol in dit deel van het bedrijf.

 

Elke Reseller in het netwerk kan wereldwijd producten verkopen, de ruim 50 distributiecentra wereldwijd en de achterliggende moderne technologie zorgen voor een snelle en juiste levering.


Onderzoek, kweek, productie, controles en distributie onder één dak.
S
uccessen delen met gebruikers/wederverkopers. Dat is DXN.