100% Natuurlijke Super Smoothies

Bij ORGACORP zijn we constant op zoek naar de meest uitzonderlijke natuurlijke producten voor jou. We vinden het ook belangrijk dat we het verhaal kennen achter een product. Liefst tot aan de bron van ingrediënten.

 

De Super Smoothies van Happy Juicy, een Nederlandse producent, passen naadloos bij die filosofie. Bekijk de video om meer te ontdekken.


Oscar Helm MSc, is voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut en medeoprichter van Happy Juicy, de producent van deze uitzonderlijke sapjes.

 

 

Hij is o.a. bekend van zijn boek De Afslank Receptenbijbel en is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van deze kersverse Super Smoothies.
Vier redenen waarom je deze Super Smoothies altijd in je vriezer en koelkast wilt hebben liggen.

  1. Het sap in deze Super Smoothies ontstaat door een uniek productieproces, dat 'cold pressed slowjuice' heet. Hierdoor blijven veruit de meeste smaak en kwaliteitseigenschappen van het gebruikte fruit en de groentes bewaard. Een ambachtelijk proces dat tot een ongeëvenaarde kwaliteit leidt, met sapjes die bomvol vitamines en mineralen zitten.

  2. De gebruikte fruit en groentes komen rechtstreeks van Nederlandse bodem. Happy Juicy gaat zelfs zover, dat ze de boeren bij naam noemen! Daar houden we van bij ORGACORP.

  3. Aan elk product worden specifieke supersupplementen toegevoegd, waardoor deze heerlijke sappen vrijwel magische krachten bezitten. Denk bijvoorbeeld aan Kurkuma, Gemberwortel, Goji bessen, Camu Camu en Spirulina.

  4. In deze kakelverse producten vind je geen toegevoegde suikers, e-nummers en kunstmatige kleur, geur -en smaakstoffen.

Tongstrelende smoothies met alles wat je nodig hebt aan fruit en groente én meer. Rechtstreeks van het land in je flesje.


Snel proeven

Via onze samenwerking met Happy Juicy krijg jij direct toegang tot hun producten, video's en alle andere informatie. Én de bestelpagina, want het water loopt je natuurlijk al door de mond. Ook lees je wat Fajah Lourens en Rens Kroes (de zus van) van Super Smoothies vinden.

 

Er zijn pakketten beschikbaar van 15, 25 en 50 sapjes. Je kunt je voorraad gewoon invriezen, dat gaat niet ten koste van de kwaliteit. De Super Smoothies kunnen vooralsnog alleen in Nederland en België worden geleverd.


Respect voor het milieu

 

Bij Happy Juicy gaat de liefde voor de natuur nog veel verder.

 

Of je het nu hebt over hun verpakkingen, hun productieproces, hun restafval en zelfs het bezorgen van jouw bestelling, overal staat respect voor de natuur bovenaan het lijstje. 

 


100% natural

100% biological

200% YOU