Geld verdienen was nog nooit zo makkelijk!

 

Stel je eens voor dat er een online systeem bestaat waarmee jij geld kunt verdienen met

volstrekt unieke natuurlijke producten en daar nauwelijks iets voor hoeft te doen!

 

En dat je met die producten mensen om jou heen gezonder, sterker en mooier maakt.

 

 

Als je dat interessant vindt nodig ik je graag uit om verder te lezen.

 

Mijn naam is Jeffrey Leichel en ik ben 20 jaar ondernemer in verschillende sectoren en heb daarvoor gewerkt in diverse management -en directiefuncties bij internationale bedrijven. Ik heb voor mijn werk veel mogen reizen, onder andere enkele keren naar Thailand. 

 

Voor één van mijn bedrijven was ik enkele jaren geleden op zakenreis in Thailand. Tijdens die reis leerde ik een zeer bijzondere ondernemer kennen.

 

Haar naam is Natkanda Chotpitithanapat en zij is een bekende en zeer succesvolle ondernemer in Thailand. Ze produceert met haar bedrijf exclusieve gezondheidsproducten gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten. 

 

Niet zomaar doorsnee producten gefocust op één ingrediënt. Zij onderscheidt zich met haar bedrijf met baanbrekende formules gebaseerd op eeuwenoude Aziatische medische kennis en Ayurvedische inzichten van medicinale planten en kruiden uit voornamelijk Azië.

 

Alle ingrediënten die zij gebruikt in haar producten worden in Azië al duizenden jaren erkend als sterk helend en beschermend voor lichaam en geest.

 

Begin 2020 was ik weer in Thailand voor zaken en tijdens een diner bij Natkanda thuis met een aantal zakenrelaties introduceerde zij haar nieuwste product JIVAKA.

 

Natkanda vertelde ons het geweldige verhaal hoe zij en haar team van lab-experts waren gestuit op een ongekend sterke kruidenformule uit de oudheid.

 

Ze vertelde ons hoe het allemaal begon tijdens een diepe meditatie van een authentieke ‘Buddha master’ die dichtbij Natkanda staat en tijdens die trance sessie bepaalde uitspraken deed, die haar op een ontdekkingsreis zette waarmee ze uiteindelijk op de formule is gestuit.

 

Nadat ze de formule in handen had werd met behulp van de nieuwste laboratorium technieken en expert analyses een jaar lang gewerkt aan het kruidensupplement Jivaka, dat ongeëvenaarde eigenschappen bezit en een een sterk genezend effect heeft.

 

Jivaka (tevens de naam van de persoonlijke geneesheer van Buddha), bestaat uit een specifieke samenstelling van 5 zeer geneeskrachtige kruiden, die op een voor de concurrent geheim gehouden wijze een unieke bewerking ondergaat. Dit resulteert in een werkelijk magisch product.

 

Na die geheim gehouden bewerking gaat het eindproduct naar een gecertificeerd laboratorium. Hier worden alle gezondheid -en veiligheidschecks gedaan, waarna het eindproduct zorgvuldig naar de fabriek wordt overgebracht om Jivaka in capsules te verwerken.

 

Om een 100% natuurlijk product te garanderen worden ook de capsules vervaardigd uit 100% organische grondstoffen. Het eindproduct is door officiële instanties ook goedgekeurd als een 100% vegan product.

 

Jivaka is als eerste getest in Thailand en de eerste resultaten waren ongelooflijk. Mensen in Thailand die Jivaka gebruikten merkten op vele fronten enorme verbeteringen. Snellere wondgenezing, betere slaap, beter geheugen, sterke afname gewrichtsproblemen, probleemloze stoelgang, afname van luchtwegproblemen, meer energie, betere spijsvertering, verbeterde spierfunctie.

 

De lijst was eindeloos. Ik kon het eigenlijk niet geloven, maar Natkanda heeft zo'n goede reputatie dat ik direct de potentie zag van dit bijzondere product.

 

Tijdens het diner gaf ze ook aan het product internationaal te willen distribueren. Dat was een kans die ik niet kon laten liggen. Na enkele onderhandelingen wist ik een Europese licentie voor distributie te bemachtigen en ben gestart met de ontwikkeling van een nieuw bedrijf onder de naam Orgacorp.

 

Gericht op de EU-markt, geheel volgens EU-richtlijnen voor kruidensupplementen, meertalig en distributie vanaf één doos Jivaka door de gehele EU en UK.

 

Een aantal maanden later waren alle officiële zaken geregeld en ging de website in 10 talen live. Samen met een team mensen in diverse landen verkochten we de eerste honderden doosjes Jivaka. Dat was een spannende tijd, want we wisten natuurlijk niet of Europese mensen dezelfde resultaten zouden ervaren.

 

 

Wel hadden we al uit Afrika vernomen dat ook daar mensen ongelooflijke verbetering van hun gezondheid ervaarden na regelmatige inname van Jivaka, dus dat gaf goede hoop.

 

Sterker nog, in Afrika werd ook vastgesteld dat het immuunsysteem door Jivaka enorm verbetert. Meerdere gebruikers in Afrika beweren zelfs dat het ze tegen Covid beschermt en mensen die Covid hebben en met Jivaka starten veel sneller genezen.

 

Dat is natuurlijk een hele grote uitspraak. Wij hebben nadrukkelijk geen wetenschappelijke onderbouwing die dit bewijst, maar dat de geneeskracht van planten en kruiden sterk kan zijn is een wereldwijd bekend feit.

 

Vooral in Azië en Afrika is dat besef veel sterker dan in Europa en Amerika, die inmiddels volledig worden gedomineerd door de grote Farmabedrijven.

 

Die focussen zich puur op chemische oplossingen waar een patent op kan worden gekregen. Op een plant of kruid lukt dat natuurlijk niet. Tegelijkertijd is echter wel bekend dat vele, vele medicijnen van die bedrijven juist gebaseerd zijn op die planten en kruiden.

 

Dankzij Jivaka heb ik de hele nacht doorgeslapen. Ongelooflijk!

 

Na de eerste verkopen in Europa via Orgacorp ontvingen ook wij het ene na het andere bijzondere verhaal.

 

Mensen die eerst de trap haast niet meer op konden lopen en na twee weken Jivaka dat weer wel konden. Chronische huidklachten die zeer sterk verbeterden.

 

Mensen die het product bejubelden omdat ze na jaren ongemak en pijn weer een normale stoelgang hadden. Of hun huidconditie sterk zagen verbeteren.

 

Mensen die weer een nacht konden doorslapen of veel minder moe waren na een korte nacht.

 

Het was allemaal ontzettend bijzonder en de ervaringen waren identiek aan die in Afrika, Azië en inmiddels ook Canada en Australië.

 

Het is allemaal zo wonderlijk, dat ik niet zo lang geleden heb besloten om een van mijn andere bedrijven te verkopen, om me met volle overgave op Orgacorp te richten.

 

Als ervaren ondernemer begreep ik direct dat bij Jivaka een distributiesysteem hoort dat net zo uniek moet zijn als het product zelf.

 

Gratis en voor iedereen beschikbaar

 

Ik wilde niet afhankelijk zijn van groothandels en winkels. Die snoepen teveel van de marge af en verwachten van de leverancier mega investeringen in reclame en marketing.

 

Ik wilde ook geen systeem hebben waarbij je als promotor zelf voorraden moet kopen om aan het systeem te kunnen deelnemen en daarmee financiële risico’s loopt.

 

En ik wilde vooral een systeem opzetten waarmee het voor Ambassadors, zoals ik ze noem, super eenvoudig is om dit prachtige product te promoten en er doorlopend geld mee te verdienen.

 

En… het moest volledig gratis zijn om aan deel te nemen, zonder enige verplichting! Het moest het meest makkelijke en aantrekkelijke systeem worden voor jou om geld mee te verdienen en tegelijkertijd mensen gezonder en mooier te maken.

 

Tijdens de ontwikkeling van dit concept bedacht ik nog iets bijzonders. Ik wilde ook dat iedere klant die via jou bestelt gegarandeerd en voor altijd 15% korting krijgt op alle aankopen via ons bedrijf!

 

Het enige dat ze daarvoor hoeven doen is bij elke bestelling jouw persoonlijke kortingscode invullen.

 

Het mooie van dit systeem is ook dat je niet eens in de EU hoeft te wonen om er gebruik van te maken. Als je familie en/of vrienden in de EU hebt wonen stuur je ze gewoon jouw persoonlijke code en de link naar onze website, dat is alles.

 

Wij verzorgen de rest en jij krijgt je beloning op elke verkoop in welke valuta je dat ook maar wilt!

 

Mogelijk vraag je je nu af waarom ik al die voordelen en kortingen aanbied? Ik ben zo ontzettend onder de indruk van dit product dat ik samen met jou iets heel bijzonders wil bereiken.

 

De missie is om via dit systeem minstens 1 miljoen mensen

in Europa gezonder, sterker en mooier te maken met Jivaka

 

Het systeem dat nu staat is zo krachtig dat we binnenkort meer producten gaan toevoegen. Onder dezelfde condities en natuurlijk van dezelfde kwaliteit.

 

Gegarandeerd 15% korting voor klanten die met jouw kortingscode werken en voor jou een vaste beloning op elk verkocht en betaald product.

 

Tijdens mijn laatste bezoek aan Thailand heb ik twee nieuwe producten ontdekt die ook voor een enorme doorbraak kunnen zorgen in de markt.

 

Ik kan er nog niet teveel over zeggen, maar eentje staat er in Thailand bekend als de natuurlijke Viagra en is ook zeer geschikt voor topsporters en executives van bedrijven die constant topprestaties moeten leveren. 

 

De andere is een 100% natuurlijk cosmetica product (ook uit Thailand), dat door een gerespecteerde Thaise arts wordt ingezet tegen specifieke huidproblemen en voor nog een aantal bijzondere toepassingen zeer geschikt is. Je zult het geweldig vinden!

 

Extra verkoopkansen, ook helemaal gratis

Inmiddels hebben wij ook de rechten van een aantal E-Books gekocht, allemaal gericht op Health & Beauty. Een aantal daarvan worden al verkocht op de website. Natuurlijk weer met 15% korting voor jouw klanten en een vaste marge per verkocht E-Book voor jou.

 

Omdat onze Health & Beauty producten altijd 100% natuurlijk zijn is er geen gevaar voor bijwerkingen in combinatie met andere producten of medicijnen. Alles is puur natuur. 

 

Al enthousiast? Dan is het belangrijk om onze distributie-aanpak goed te begrijpen.

 

Om de ambassadeurs kwalitatief goed te kunnen bedienen moet ik een maximum per land aanhouden. Ook natuurlijk om het voor de ambassadeurs interessant te houden, want je wilt niet dat iedereen in jouw buurt ook dezelfde unieke producten aanbiedt toch?

 

Dat betekent dat we per maand bekijken of we voor een bepaald land of regio al genoeg ambassadeurs hebben. Als je dus te laat bent met aanmelden dan gaat jouw kans voorbij. Je komt dan wel op een wachtlijst te staan voor het geval er een plaats vrij komt.

 

Daarnaast houden we het bestand van ambassadeurs ook actief. Dat betekent dat als je gedurende een blok van een half jaar niet tenminste 9 doosjes Jivaka hebt verkocht via jouw netwerk, je van ons twee keuzes krijgt.

1. Je levert je kortingscode in en we beëindigen de samenwerking met een enorm dankjewel voor je inspanningen.

2. Je wilt je rechten en kortingscode behouden. Dat kan tegen een vaste betaling van slechts € 5,00 per maand (betaling per jaar). 

 

Wil jij ook beginnen met supermakkelijk geld verdienen en tegelijkertijd mensen gezonder, sterker en mooier maken?

 

 

Hier kun je als Orgacorp Ambassador op rekenen.

 

 1. Gratis inschrijving en gratis deelname.
 2. Geen enkele verplichting, je hoeft alleen maar de website en je code te delen met zoveel mogelijk mensen.
 3. Uitstappen wanneer je wilt, zonder kosten.
 4. Exclusief promotor worden van zeer unieke Health & Beauty producten.
 5. Op iedere verkoop via Orgacorp met jouw code ontvang jij een commissie. Voor Jivaka is dat € 3,50 per verkocht doosje!

  Voorbeeld: Je deelt je kortingscode en weet daarmee een groep van 100 vaste klanten op te bouwen die maandelijks 2 doosjes bestellen.

  Zonder daar iets extra's voor te hoeven doen ontvang jij dan een vergoeding per maand van € 700,00. En dit is nog exclusief de commissies die je automatisch ontvangt op andere producten die Orgacorp aan diezelfde mensen verkoopt.
   
 6. Inkoop, financiering, marketing, distributie, voorraadbeheer, klantenservice, voldoen aan wetgeving en alles wat er verder bij komt kijken regelen wij.
 7. Naarmate het netwerk en de verkopen groeien kunnen we besparen op operationele kosten. Wij garanderen je dat deze besparing voor het grootste deel terugvloeit naar ambassadeurs. Een commissie van € 4,25 per verkocht doosje Jivaka lijkt hiermee realistisch haalbaar.
 8. Je ontvangt niet eenmalig een commissie maar op elke nieuwe verkoop weer, ook als je daar niets voor hebt hoeven doen.
 9. Jij kunt jouw netwerk een exclusieve korting van 15% aanbieden op alle producten op onze website. 
 10. Je ontvangt van ons bij inschrijving een gratis introductieset om je alles te vertellen over Jivaka.
 11. Omdat er op onze website meer en meer producten bijkomen, loopt bijna automatisch jouw beloning op! Daar hoef je niets voor te doen, behalve je kortingscode regelmatig te delen met je netwerk.

En we hebben nog meer voor je.

BONUS 1

 

Meld je nu aan als Orgacorp Ambassador en je mag twee van onze E-Books uitzoeken.

 

Die sturen we je gratis toe nadat je de eerste verkoop hebt gerealiseerd!

BONUS 2

 

Dit is echt uniek!

 

De eerste 500 aanmelders ontvangen een Orgacorp Winstcertificaat. Met dit certificaat deel je mee in een winstpool.

 

Van alle verkopen die Orgacorp realiseert wordt 5% van de netto winst toegevoegd aan deze winstpool en eenmaal per jaar gelijkmatig verdeeld over de actieve deelnemers met een winstcertificaat.

 

Wil jij ook Orgacorp Ambassadeur worden? Schrijf je dan nu direct in om jouw kortingscode veilig te stellen.

 

Start vandaag nog met het supersimpel verdienen van extra geld en help iedereen die je kent gezonder, sterker en mooier te maken met onze unieke producten.

 

Deelname is gratis, er zijn geen verplichtingen en je verdient een vaste commissie op elk verkocht product met jouw unieke kortingscode. Zo lang als je in ons systeem actief bent!

 


Ja, ik wil ook een Orgacorp Ambassador worden. Stuur mij zo snel mogelijk mijn unieke kortingscode zodat ik die kan delen met iedereen die ik ken en ze direct kan helpen met hun gezondheid en zelf extra geld kan verdienen.

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.


For Professionals!

Are you interested in selling Jivaka via your own company, including import and warehousing? Or are you interested in setting up a marketing network for Jivaka sales? Our Thailand supplier has developed an extremely interesting program for this called the Jivaka Synergy Program. If you want to learn more about this program, please check this page.