eBooks For Life

Een ecologisch verantwoorde manier om kennis te vergaren is natuurlijk via eBooks. Orgacorp koopt de publicatierechten van boeken om ze tegen de scherpst mogelijke prijs aan onze klanten te kunnen aanbieden. eBooks die we hier aanbieden gaan natuurlijk over een gezondere of meer verantwoorde leefstijl.

 

Alle boeken die wij verkopen zijn in het Engels geschreven.

Haven't got a discount code yet? Please send us an email and we'll send you one.


ORGANIC BEAUTY

Biologische producten zijn producten die zijn afgeleid van volledig natuurlijke ingrediënten en die minimale veranderingen hebben ondergaan voordat ze je gezicht bereikten.

 

In dit boek leer je meer over wat het betekent om naar 'organische schoonheid' te streven en hoe dit de manier waarop je denkt over je uiterlijk en je uiterlijke verzorging kan veranderen.

€ 10,95

  • Available

TOP TEN MEAT SUBSTITUTES

Elk jaar zijn er meer mensen die de hoeveelheid vlees die ze eten willen vervangen voor gezonde vleesvervangers in hun dieet.

 

Met de stijgende vleesprijzen en de wetenschap dat minder vlees eten ook goed voor de gezondheid is, kiezen steeds meer mensen regelmatig voor vleesvervangers.

 

In dit eBook leer je over de top tien vleesvervangers en belangrijke aanvullende voedingsinformatie.

€ 10,95

  • Available

THE ELIXIR OF LONGEVITY

Dat ongemakkelijke gevoel na het zien van de eerste grijze haren op je hoofd. Of de stijfheid en krakende geluiden van het lichaam of 's nachts plotseling wakker worden. Het zijn bekende tekenen van veroudering.

 

Veroudering is een onomkeerbaar proces, maar mag voor veel mensen best wat langer onzichtbaar blijven. Wie dat lukt heeft ook meer tijd om de mooie kanten van het ouder worden te accepteren en waarderen.

 

Met dit eBook leer je hoe je dat proces op een natuurlijke manier kunt uitstellen, zonder je gezondheid in gevaar te brengen.

€ 10,95

  • Available

PURIFYING PLANTS

In dit speciale eBook leer je over de beste kamerplanten die de lucht die je inademt zuiveren en hoe je ze kunt verzorgen.

 

Je leert ook welke gifstoffen het meest waarschijnlijk worden opgenomen door elke specifieke plant, zodat je beter begrijpt hoe elke variëteit aan het werk gaat om de lucht te helpen zuiveren.

 

Als je de aanwijzingen in deze gids opvolgt en wat werk in de zorg voor deze planten steekt, heb je een mooi, groen huis met een superieure luchtkwaliteit.

€ 10,95

  • Available

THE MINIMALIST LIFESTYLE

Ontdek het eenvoudige stappenplan om meer uit je leven te halen met minder spullen!

 

Ook jij kunt je leven organiseren om een leven van zen en geluk te leiden! Door een meer minimale levensstijl aan te nemen, kun je meer ruimte voor jezelf creëren, aantrekkelijkere items bezitten en meer plezier halen uit de dingen die je al hebt.

 

Geloof het of niet, je hebt al de middelen om een thuisopstelling te creëren die je vrienden en familie zal verbazen en verrassen.

€ 10,95

  • Available

MINDFULNESS

Met het probleem van stress in gedachten, is het sterk aanbevolen om een manier te vinden om stress te verminderen en daarmee ook andere psychische problemen onder controle te houden.

 

Mindfulness is een van de beste manieren om stress en andere factoren die verband houden met chaos in het leven, te helpen beheersen. Mindfulness beoefenen kan moeilijk zijn als je het nog nooit eerder hebt gedaan. 

 

Met dit eBook leer je hoe je kunt ontspannen en je lichaam, geest en ziel kunt verbeteren door middel van mindfulness.

€ 10,95

  • Available